Merkliste
Die Merkliste ist leer.
Der Warenkorb ist leer.
Kostenloser Versand möglich
Kostenloser Versand möglich
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.
The Evolution of Agriculture: Social and Agroecological Perspectives
ISBN/GTIN

The Evolution of Agriculture: Social and Agroecological Perspectives

BuchGebunden
Verkaufsrang21333inBiologie
CHF192.00

Produktinformationen

Agriculture refers to the practice of raising livestock, cultivating soil and growing crops. It involves preparing plant and animal products for human consumption and distributing them to marketplaces. Fibers, raw materials, foods and fuels are the four major agricultural products. Agroecology is the application of ecological principles to agricultural processes and methods as well as the application of social justice principles to entire food systems. This strategy has the potential to significantly improve farming system resilience against the effects of climate change and reversing land degradation trends. Agroecological techniques such as agroforestry have beneficial effects on nitrogen levels and fertility, water regulation, soil carbon, and biodiversity. These techniques also reduce the severity of temperature extremes. This book is compiled in such a manner, that it will provide in-depth knowledge about the social and agroecological perspectives on the evolution of agriculture. It will provide comprehensive knowledge to the readers.
Weitere Beschreibungen

Details

ISBN/GTIN978-1-64116-753-6
ProduktartBuch
EinbandGebunden
Erscheinungsdatum26.09.2023
Seiten287 Seiten
SpracheEnglisch
MasseBreite 178 mm, Höhe 254 mm, Dicke 18 mm
Gewicht717 g
KategorieBiologie
Weitere Details

Kritiken und Kommentare

Über die Autorin/den Autor

Weitere Produkte von Giffen, Clint

Hrsg.

Schlagworte

Vorschläge

Zuletzt von mir angeschaut