Merkliste
Die Merkliste ist leer.
Der Warenkorb ist leer.
Kostenloser Versand möglich
Kostenloser Versand möglich
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.

For the Love of Food

Recipes for Life´s Delicious Moments
BuchGebunden
Verkaufsrang3837inLebenshilfe
CHF43.90

Produktinformationen

Paul Ainsworth has spent a lifetime working in Michelin-starred kitchens - from Restaurant Gordon Ramsay in London to his own restaurant No6 in Cornwall. Working with quality produce and alongside the UK´s best chefs, he´s learnt that seriously good food and comforting classics are key to a truly flavourful life.
Weitere Beschreibungen

Details

ISBN/GTIN978-0-00-866279-0
ProduktartBuch
EinbandGebunden
Erscheinungsdatum04.07.2024
SpracheEnglisch
MasseBreite 195 mm, Höhe 252 mm, Dicke 28 mm
Gewicht1060 g
WarengruppePsychologie
KategorieLebenshilfe
Weitere Details

Kritiken und Kommentare

Über die Autorin/den Autor

Award-winning chef Paul Ainsworth began his career helping at his parents´ Southampton guesthouse. Paul´s first big break was working at the Michelin-starred Rhodes in the Square in London, before moving to Restaurant Gordon Ramsay. Since then, Paul has built The Ainsworth Collection in Padstow, Cornwall, including their Michelin-starred restaurant Paul Ainsworth at No6, Caffe Rojano, The Mariners public house and their 6-suite boutique hotel, Padstow Townhouse. Paul appeared on BBC2´s Great British Menu in 2011 and now makes regular appearances on Saturday Kitchen, Sunday Brunch and MasterChef. Paul was a Judge/Mentor on ITV´s prime time show Next Level Chef in 2023, with Gordon Ramsay and Nyesha Arrington.
For the Love of Food

Schlagworte

Vorschläge

Zuletzt von mir angeschaut