Merkliste
Die Merkliste ist leer.
Der Warenkorb ist leer.
Kostenloser Versand möglich
Kostenloser Versand möglich
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.

Sri Owen Indonesian Food

The New Edition by Award-Winning Food Writer, with 20 New Recipes on Modern Cooking
BuchGebunden
Verkaufsrang546inSoziologie
CHF52.90

Produktinformationen

A beautiful new edition of seminal work Sri Owen´s Indonesian Food with 20 new recipes to reflect the updates in Indonesian cuisine over the last 20 years.
Weitere Beschreibungen

Details

ISBN/GTIN978-1-911682-79-0
ProduktartBuch
EinbandGebunden
Erscheinungsdatum07.11.2024
AuflageExtended edition
SpracheEnglisch
MasseBreite 196 mm, Höhe 282 mm, Dicke 22 mm
Gewicht270 g
WarengruppeBeziehungen
KategorieSoziologie
Weitere Details

Kritiken und Kommentare

Über die Autorin/den Autor

Born in Sumatra, Indonesia, Sri Owen moved to Britain in 1964 and is an internationally renowned author, lecturer and cook whose admired and authoritative books include The Rice Book (winner of the André Simon award), Indonesian and Thai Cookery, Indonesian Regional Food and Cookery and Healthy Thai Cooking. Since she was first published in 1976, Sri has become the foremost authority on Indonesian cuisine in Britain and is one of the grandes dames´ of the British food scene. She was awarded the Lifetime Achievement Award at the Guild of Food Writers in 2017.
Sri Owen Indonesian Food

Schlagworte

Vorschläge

Zuletzt von mir angeschaut