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DNA Methods in Food Safety
ISBN/GTIN

DNA Methods in Food Safety

Molecular Typing of Foodborne and Waterborne Bacterial Pathogens
BuchGebunden
Verkaufsrang15189inErnährung
CHF236.00

Produktinformationen

Molecular typing of foodborne pathogens has become an indispensable tool in epidemiological studies. Thanks to these techniques, we now have a better understanding of the distribution and appearance of bacterial foodborne diseases and have a deeper knowledge of the type of food products associated with the major foodborne pathogens.
Weitere Beschreibungen

Details

ISBN/GTIN978-1-118-27867-3
ProduktartBuch
EinbandGebunden
Erscheinungsdatum31.10.2014
Seiten408 Seiten
SpracheEnglisch
MasseBreite 180 mm, Höhe 253 mm, Dicke 25 mm
Gewicht798 g
KategorieErnährung
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Kritiken und Kommentare

Über die Autorin/den Autor

Dr Omar A. Oyarzabal is Vice President of Technical Services at IEH Laboratories and Consulting Group, Seattle, WA Dr Sophia Kathariou is Professor of Bioprocessing and Nutrition Sciences at the Department of Food, North Carolina State University, Raleigh, USA

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