Merkliste
Die Merkliste ist leer.
Der Warenkorb ist leer.
Kostenloser Versand möglich
Kostenloser Versand möglich
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.

British Cheese on Toast

Over 100 Recipes with Farmhouse Cheeses
BuchGebunden
Verkaufsrang19019inKochbücher
CHF30.90

Produktinformationen

Melted perfection on toast in over 100 recipes.
Weitere Beschreibungen

Details

ISBN/GTIN978-1-4722-7836-4
ProduktartBuch
EinbandGebunden
Erscheinungsdatum03.09.2020
SpracheEnglisch
Gewicht460 g
KategorieKochbücher
Weitere Details

Kritiken und Kommentare

Über die Autorin/den Autor

After leaving corporate life, Steve Parker opened an award-winning cheese shop, delicatessen and wine bar in South West London. He has judged national and international food and drink competitions, including the World Cheese Awards, the British Cheese Awards and the Independent Wine Merchant Awards, and has featured in industry publications including Speciality Food Magazine, Wine Merchant, Decanter and Off Licence News. He now organises corporate and private food and drink tasting events and is a professional speaker on his favourite subjects of cheese and wine. This is his first book.

Schlagworte

Vorschläge

Zuletzt von mir angeschaut