Merkliste
Die Merkliste ist leer.
Der Warenkorb ist leer.
Kostenloser Versand möglich
Kostenloser Versand möglich
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.

JAPANEASY

Classic and Modern Japanese Recipes to Cook at Home
BuchGebunden
Verkaufsrang2414inKochbücher
CHF39.90

Produktinformationen

Easy peasy authentic Japanese dishes for home cooks
Weitere Beschreibungen

Details

ISBN/GTIN978-1-78488-114-6
ProduktartBuch
EinbandGebunden
Erscheinungsdatum21.09.2017
Seiten224 Seiten
SpracheEnglisch
MasseBreite 190 mm, Höhe 248 mm, Dicke 29 mm
Gewicht1000 g
Illustrationenfarb. Abb.
KategorieKochbücher
Weitere Details

Ähnliche Bücher

Kritiken und Kommentare

Über die Autorin/den Autor

Tim Anderson is a chef, food writer, and MasterChef champion. Born and raised in Wisconsin, Tim studied Japanese food culture at university and lived in Japan for two years. After moving to London, he won MasterChef in 2011, which catapulted him into a position as one of the UK´s most prominent voices on Japanese food, American food, and craft beer. He has operated the pop-up Japanese restaurant Nanban since 2013, which has inspired a book, Nanban: Japanese Soul Food. Tim´s restaurant of the same name, opened in the heart of Brixton at the end of 2015, and has been widely supported by critics and customers alike.

Schlagworte

Vorschläge

Zuletzt von mir angeschaut