Merkliste
Die Merkliste ist leer.
Der Warenkorb ist leer.
Kostenloser Versand möglich
Kostenloser Versand möglich
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.

Meals, Music, and Muses

Recipes from My African American Kitchen
BuchGebunden
Verkaufsrang7021inLänderküchen
CHF49.90

Produktinformationen

Acclaimed restaurateur and co-author of James Beard award-winning Between Harlem and Heaven Alexander Smalls is back with recipes for classic African American dishes that originated in the South - and he organises them according to the musical traditions to help readers understand the spirit behind them.
Weitere Beschreibungen

Details

ISBN/GTIN978-1-250-09809-2
ProduktartBuch
EinbandGebunden
Erscheinungsdatum01.03.2020
SpracheEnglisch
MasseBreite 260 mm, Höhe 236 mm, Dicke 22 mm
Gewicht1144 g
IllustrationenIncludes color photographs throughout and four-color printed endpapers
Weitere Details

Kritiken und Kommentare

Über die Autorin/den Autor

Alexander Smalls is an iconic figure in American cooking. The former chef-owner of Café Beulah and other NYC restaurants, Smalls co-authored Between Harlem and Heaven, the 2019 Beard award winner for Best American Cookbook. Smalls is a world-renowned opera singer and the winner of a Grammy and a Tony Award.Veronica Chambers is the bestselling co-author of Yes, Chef by Marcus Samuelsson and Between Harlem and Heaven and critically acclaimed author of Mama's Girl and The Meaning of Michelle.

Schlagworte

Vorschläge

Zuletzt von mir angeschaut