Merkliste
Die Merkliste ist leer.
Der Warenkorb ist leer.
Kostenloser Versand möglich
Kostenloser Versand möglich
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.
Recipes from Historic Colorado: A Restaurant Guide and Cookbook
ISBN/GTIN

Recipes from Historic Colorado: A Restaurant Guide and Cookbook

BuchGebunden
Verkaufsrang7020inLänderküchen
CHF36.90

Produktinformationen

Some of the best cuisine in Colorado can be enjoyed at a diversity of historic locales, from classic diners, to dude ranches, to old hotels, and even a former filling station. Please your palate as well as your appetite for historical trivia as you prepare chilled zucchini soup from Denver's Castle Marne, Spanish flan from the Twin Owls Steakhouse in Estes Park, coconut barbecue sauce from the Laramie River Ranch in North Park, or seafood gumbo from the Royal Gorge Route Railroad. A number of the recipes are historic in themselves, offering such time-honored delicacies as prime rib of buffalo from Denver's Buckhorn Exchange to The Fort in Morrison's cast iron cobbler. Intriguing stories combined with delicious recipes from some of the finest restaurants in the world are your tickets to discovering the wonders of dining in historic Colorado!
Weitere Beschreibungen

Details

ISBN/GTIN978-1-58979-378-1
ProduktartBuch
EinbandGebunden
Erscheinungsdatum28.06.2008
Seiten304 Seiten
SpracheEnglisch
MasseBreite 185 mm, Höhe 254 mm, Dicke 25 mm
Gewicht816 g
Weitere Details

Reihe

Kritiken und Kommentare

Über die Autorin/den Autor

Vorschläge

Zuletzt von mir angeschaut