Liste de favoris
La liste de favoris est vide.
Le panier est vide.
Envoi gratuit possible
Envoi gratuit possible
Veuillez patienter - l'impression de la page est en cours de préparation.
La boîte de dialogue d'impression s'ouvre dès que la page a été entièrement chargée.
Si l'aperçu avant impression est incomplet, veuillez le fermer et sélectionner "Imprimer à nouveau".

Roast Figs, Sugar Snow

Food to warm the soul
LivreRelié
Classement des ventes 2057dansCuisine du monde
CHF40.90

Description

An irresistible collection of cold-weather recipes that celebrate the unique pleasures of autumn and winter, featuring seven new recipes and a foreword by Nigel Slater.

Détails

ISBN/GTIN978-1-78325-576-4
Type de produitLivre
ReliureRelié
ÉditeurOctopus
Date de parution17.10.2023
LangueAnglais
DimensionsLargeur 192 mm, Hauteur 252 mm
Groupe de produits210
Plus de détails

Evaluations

Auteur

Diana Henry is one ofthe UK's best-loved food writers with sales of more than one million copies worldwide. She has regular columns in the Sunday Telegraph and Waitrose Weekend, her work has appeared in BBC Good Food, House & Garden, delicious. and beyond, and her broadcast appearances include BBC Radio 4. Diana has won numerous awards for her journalism and books, including Cookery Journalist of the Year and Cookbook of the Year from the Guild of Food Writers; Cookery Writer of the Year and Cookery Book of the Year at the Fortnum & Mason Food and Drink Awards; Food Book of the Year at the André Simon Food & Drink Book Awards; and a James Beard award. instagram.com/dianahenryfood

Plus de produits de Henry, Diana

Mot-clé

Recommandations

Recherches récentes