Liste de favoris
La liste de favoris est vide.
Le panier est vide.
Envoi gratuit possible
Envoi gratuit possible
Veuillez patienter - l'impression de la page est en cours de préparation.
La boîte de dialogue d'impression s'ouvre dès que la page a été entièrement chargée.
Si l'aperçu avant impression est incomplet, veuillez le fermer et sélectionner "Imprimer à nouveau".

Modern Classics Book 2

Cookies, biscuits, slices, small cakes, desserts, hot puddings, pies
LivreLivre de poche
Classement des ventes 228dansCuisine
CHF30.90

Description

This is what we've all been waiting for: the second in Donna Hay's fresh two-book collection that updates timeless cookery classics and establishes some modern ones. These are the essential handbooks to perfect (or kick off) your cooking talents.

Détails

ISBN/GTIN978-0-00-714907-0
Type de produitLivre
ReliureLivre de poche
Date de parution06.10.2003
LangueAnglais
Poids1107 g
Groupe de produits210
CatégorieCuisine
Plus de détails

Evaluations

Auteur

Donna Hay, at just 38, has one of the most impressive CVs in the world of cookbook publishing. Best known previously for the series of four cookbooks she produced for Marie Claire, Donna spent the year 2001 breaking more new and very exciting ground: producing the widely acclaimed cookbook Off the Shelf´ (also by 4th Estate), launching her own magazine title and publishing weekly food columns as a favourite cook the world over.

Plus de produits de Hay, Donna

Mot-clé

Recommandations

Recherches récentes