Merkliste
Die Merkliste ist leer.
Der Warenkorb ist leer.
Kostenloser Versand möglich
Kostenloser Versand möglich
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.

Microbial Food Safety

An Introduction
eBookPDFElectronic Book
Verkaufsrang11497inTechnical Science (eBook)
CHF59.00

Produktinformationen

In this book, some of the most qualified scientists review different food safety topics, ranging from emerging and reemerging foodborne pathogens, food regulations in the USA, food risk analysis and the most important foodborne pathogens based on food commodities. This book provides the reader with the necessary knowledge to understand some of the complexities of food safety. However, anybody with basic knowledge in microbiology will find in this book additional information related to a variety of food safety topics.
Weitere Beschreibungen

Details

Weitere ISBN/GTIN9781461411772
ProduktarteBook
EinbandElectronic Book
FormatPDF
Format HinweisWasserzeichen
Erscheinungsdatum03.12.2011
Auflage2012
Seiten262 Seiten
SpracheEnglisch
IllustrationenX, 262 p. 52 illus., 2 illus. in color.
Weitere Details

Reihe

Kritiken und Kommentare

Über die Autorin/den Autor

Vorschläge

Zuletzt von mir angeschaut