Merkliste
Die Merkliste ist leer.
Der Warenkorb ist leer.
Kostenloser Versand möglich
Kostenloser Versand möglich
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.

Vegan Mac and Cheese

More than 50 Delicious Plant-Based Recipes for the Ultimate Comfort Food
BuchGebunden
Verkaufsrang15187inErnährung
CHF32.90

Produktinformationen

In the 50 creative and soul-warming recipes of Vegan Mac and Cheese, best-selling vegan author Robin Robertson serves up loads of variants on mac and cheese, using entirely animal-free vegan cheeses.
Weitere Beschreibungen

Details

ISBN/GTIN978-1-55832-973-7
ProduktartBuch
EinbandGebunden
Erscheinungsdatum17.09.2019
Seiten144 Seiten
SpracheEnglisch
MasseBreite 203 mm, Höhe 203 mm, Dicke 17 mm
Gewicht532 g
KategorieErnährung
Weitere Details

Kritiken und Kommentare

Über die Autorin/den Autor

Robin Robertson is a veteran restaurant chef, cooking teacher, and an acclaimed writer. She pens a regular column for VegNews magazine and has written for Vegetarian Times, Health Naturally, Restaurant Business, National Culinary Review, American Culinary Federation magazine, and Better Nutrition. She has written numerous cookbooks, including the best-selling titles Fresh from the Vegan Slow Cooker, Vegan Planet, Vegan on the Cheap, and Quick-Fix Vegan. Robertson currently writes, promotes her books, and teaches classes on her innovative vegan cuisine from her home in the Shenandoah Valley of Virginia. Her website is robinrobertson.com.

Schlagworte

Vorschläge

Zuletzt von mir angeschaut