Merkliste
Die Merkliste ist leer.
Der Warenkorb ist leer.
Kostenloser Versand möglich
Kostenloser Versand möglich
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.

Modern Classics Book 2

Cookies, biscuits, slices, small cakes, desserts, hot puddings, pies
BuchPaperback
Verkaufsrang228inKochen
CHF30.90

Produktinformationen

This is what we've all been waiting for: the second in Donna Hay's fresh two-book collection that updates timeless cookery classics and establishes some modern ones. These are the essential handbooks to perfect (or kick off) your cooking talents.
Weitere Beschreibungen

Details

ISBN/GTIN978-0-00-714907-0
ProduktartBuch
EinbandPaperback
Erscheinungsdatum06.10.2003
SpracheEnglisch
Gewicht1107 g
KategorieKochen
Weitere Details

Kritiken und Kommentare

Über die Autorin/den Autor

Donna Hay, at just 38, has one of the most impressive CVs in the world of cookbook publishing. Best known previously for the series of four cookbooks she produced for Marie Claire, Donna spent the year 2001 breaking more new and very exciting ground: producing the widely acclaimed cookbook Off the Shelf´ (also by 4th Estate), launching her own magazine title and publishing weekly food columns as a favourite cook the world over.

Schlagworte

Vorschläge

Zuletzt von mir angeschaut