Merkliste
Die Merkliste ist leer.
Der Warenkorb ist leer.
Kostenloser Versand möglich
Kostenloser Versand möglich
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.
Alpine Cookbook
ISBN/GTIN

Alpine Cookbook

BuchGebunden
Verkaufsrang19019inKochbücher
CHF28.90

Produktinformationen

Alpine Cookbook combines original cooking traditions with modern ideas in more than 110 delicious recipes from the Alps.

Packed with a mix of traditional culinary treasures and those beyond the classics, Alpine Cookbook includes more than 110 recipes from Bavaria, Austria, and Switzerland, and highlights the variety of dishes this regional cuisine has to offer.

It features widely known favorites like potato pancakes and Austrian schnitzel, as well as modern twists on original cooking traditions from the region. From rich and meaty comfort foods to lighter vegetarian dishes, Alpine Cookbook contains a culinary delight for every palate.
Weitere Beschreibungen

Details

ISBN/GTIN978-1-4654-3795-2
ProduktartBuch
EinbandGebunden
Erscheinungsdatum08.09.2015
Seiten224 Seiten
SpracheEnglisch
KategorieKochbücher
Weitere Details

Kritiken und Kommentare

Über die Autorin/den Autor

Hans Gerlach worked for many years as a trained cook and chef in award-winning European restaurants; then he got a degree in architecture. For a while, he worked as a food stylist in Munich and today is an author, food photographer, and "kitchen coach." He is well known to a wide audience for his column in Süddeutsche Zeitung magazine.

Schlagworte

Vorschläge

Zuletzt von mir angeschaut