Merkliste
Die Merkliste ist leer.
Der Warenkorb ist leer.
Kostenloser Versand möglich
Kostenloser Versand möglich
Bitte warten - die Druckansicht der Seite wird vorbereitet.
Der Druckdialog öffnet sich, sobald die Seite vollständig geladen wurde.
Sollte die Druckvorschau unvollständig sein, bitte schliessen und "Erneut drucken" wählen.

The Complete Nose to Tail

A Kind of British Cooking
BuchGebunden
Verkaufsrang7018inLänderküchen
CHF62.90

Produktinformationen

"It would be disingenuous to the animal not to make the most of the whole beast; there is a set of delights, textural and flavoursome, which lie beyond the fillet." Thus Fergus Henderson set out his stall when he opened St. John in 1995, now one of the world's most admired restaurants. His Whole Beast and Beyond Nose to Tail books are full of exhilarating recipes for dishes that combine high sophistication with peasant thriftiness. Now the books are to be joined together in a compendious volume, The Complete Nose to Tail, with additional new recipes and more brilliant photography from Jason Lowe.
Weitere Beschreibungen

Details

ISBN/GTIN978-0-06-228261-3
ProduktartBuch
EinbandGebunden
Erscheinungsdatum01.10.2013
Seiten416 Seiten
SpracheEnglisch
MasseBreite 210 mm, Höhe 269 mm, Dicke 43 mm
Gewicht2083 g
Weitere Details

Kritiken und Kommentare

Über die Autorin/den Autor

Fergus Henderson trained as an architect before becoming a chef, opening the French House Dining Room in 1992 and St. John in 1995, which has won numerous awards and accolades, including Best British and Best Overall London Restaurant at the 2001 Moët & Chandon Restaurant Awards. The Whole Beast won the 2000 Andre Simon Award.

Schlagworte

Vorschläge

Zuletzt von mir angeschaut